Emulsifier
مشخصات فنی محصول
محصول امولسیفایری (Emulsifier) شرکت فیداریاران دام طوس بر پایه فسفولیپیدها میباشد. فسفولیپیدها جزء ترکیبات مهمی میباشند که در عمل امولسیفیه کردن چربیها شرکت میکنند. مولکول فسفولیپید حاوی دو قسمت آبدوست و آبگریز است که در آن دو اسید چرب و یک مولکول اسید فسفریک با مولکول گلیسرول استری میگردند که خود با اتر، کولین، اتانول آمین و اینوزیتول پیوند دارند. این ساختار سبب میشود که این اجزا وقتی با آب و چربی مخلوط میشوند به عنوان سورفاکتانت عمل کنند. همچنین فسفولیپیدها نقش خوبی را در متابولیسم بویژه در متابولیسم لیپیدها دارند. خوراکها با منشاء گیاهی به جز سویای خام، دارای سطح بالایی از فسفولیپیدها نمیباشند. بنابراین فسفولیپیدها میتوانند بصورت مکمل در خوراک حیوانات از جمله طیور و حتی آبزیان مورد استفاده قرار گیرند.
نوآوریها در امولیز
1- تولید ماده موثره اصلی
2- ارتقاء HLB
3- استفاده از مخلوطی از چندین امولسیفایر
4- استفاده از ترکیباتی که اثر بخشی امولسیفایر را بیشتر میکند مانند: ال-کارنیتین و…..
مزایای استفاده از امولیز نسبت به امولسیفایر های داخلی و خارجی | |
از نظر فناوری محصول | از نظر مصرف در کارخانجات خوراک |
1) تولید داخلی
2) این محصول قابلیت تولید درHLB های متفاوت را بر اساس نیاز صنعت و مشتریان بصورت سفارشی را دارد (انعطاف پذیری بالا در صنعت). 3) بافت پودری 4) قیمت نهایی مناسب 5) اعمال ماتریکس مختلف بر اساس سطح و نوع روغن جیره |
1) بهبود قابلیت میکس مواد خوراکی با کاهش سطح استفاده روغن
2) بهبود کارکرد دستگاهای فرآوری خوراک شامل میکسرها، کاندیشنرها و … 3) بهبود نفوذ بخار در کاندیشنر به مواد خوراکی به دلیل کاهش سطح چربی و خاصیت آبگریزی آن 4) بهبود PDI پلت ها (کاهش سطح روغن جیره)
|
توصیه مصرف: 400 گرم در تن خوراک طیور
- ارزش افزوده انرژی متابولیسمی:90،000-112،000 kcal/400g
- در جیرههای حاوی جوانه ذرت یا فول فت سویا کاهش 50 تا 90 کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم جیره
- توصیه به کاهش 5 تا 10 کیلوگرم روغن در هر تن خوراک