تولید امولسیفایرهای پایه فسفولیپیدی (لسیتین و لیزوفسفولیپیدی)

هدف تولید و فراوری امولسیفایر بر پایه فسفولیپد ها (لسیتین ) می باشد که از محصولات فرعی صنایع روغن کشی خوراکی (صمغ) بعد از فراوری، جداسازی و خالص سازی تولید می شود سپس از این محصول که با نام تجاری فسفولیپید یاد می گردد  برای تولید لیزوفسفولیپیدها استفاده خواهد شد. بنابراین اجزای اصلی این ایده بصورت زیر خلاصه می شود

  • روغن خام خوراکی (محصول اولیه صنایع روغن کشی)
  • جداسازی روغن خوراکی از محصول اولیه و تولید صمغ
  • فراوری صمغ جهت جداسازی محصولات فسفولیپیدی
  • تولید محصول اولیه فسفولیپیدی (محصول امولسیفایری اولیه)
  • تبدیل فسفولیپیدها به لیزوفسفولیپیدها طی مکانیسم آنزیمی

 

فسفولیپیدها طی یک سری عملیات برای بدست آوردن کیفیت خالص فسفولیپید انجام می شود. این فرآیند شامل سفید کردن، آبگیری، استخراج، تصفیه و خشک کردن است.

محصول فسفولیپیدی از طریق تولید در کارخانجات روغن کشی تهیه شده و به عنوان سوبسترای اولیه تولید محصول نهایی امولسیفایری یعنی لیزوفسفولیپیدها استفاده می گردد. بدین منظور بعد از تهیه سوبسترا انزیم فسفولیپاز A2  (استخراج شده از نیش مار و زنیور عسل) از منابع داخلی تهیه می گردد.

 

دیدگاهتان را بنویسید